HR Interim
Entrance HRM Interim biedt interim-oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken.

Onze interim-professionals worden ingezet als HR-adviseur, HR-manager, programma- of projectmanager en resource-/fieldmanager.
Ook de specialistische HR-rollen worden interim ingevuld: recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, management development, arbo, compensations & benefits en payroll.  

Zij worden ingezet wanneer een onverwachte vacature ontstaat waarin snel tijdelijk moet worden voorzien. Of wanneer een veranderingsproces beter door een ervaren externe changemanager kan worden gerealiseerd. Maar ook voor een project dat specifiek en per definitie tijdelijk management vergt.

Onze interim-professionals hebben ruime ervaring opgedaan binnen zowel overheid als bedrijfsleven. En daarbinnnen in bijna alle branches, waaronder de financiële dienstverlening, ICT, gezondheidszorg en retail.

Bij het maken van (contractuele) afspraken met de opdrachtgever staat maatwerk voorop. Wij streven altijd naar afspraken die het mogelijk maken onze interim-professional zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten om het gewenste én afgesproken resultaat te realiseren. De inzet, de tijdsduur en het tarief worden hierop afgestemd.

Om de professionaliteit en kwaliteit te waarborgen, worden interim-professionals begeleid door een ervaren schaduwmanager en werken wij volgens een gedragscode.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Jager.