Entrance HRM Interim werkt sinds 1991 met een netwerk van ervaren interim- en projectmanagers. Een duurzame relatie en een persoonlijke benadering staan centraal. Wij zoeken permanent naar de beste interim HR-professionals en werken intensief samen om synergie- en netwerkmogelijkheden wederzijds te benutten.

Graag komen wij in contact met zelfstandig gevestigde interim HR-professionals die binnen verschillende branches ervaring hebben opgedaan in operationele en leidinggevende HR-functies. Deze ervaring heb je bijvoorkeur aangevuld met het begeleiden van HR- of veranderkundige vraagstukken.

Wanneer je als interim HR-professional nader met ons wilt kennismaken, kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. Danny Schwarz neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken om opgenomen te worden in ons netwerk. 
 

Stuur ons uw CV

Wij verzoeken u ons daartoe een email met uw NAW-gegevens te sturen, de datum waarop u beschikbaar bent en uw cv als MS-Word attachment mee te sturen.
Wanneer u een motivatie wilt toevoegen kunt u het met uw cv als één document zenden of uw motivatie in de e-mail zelf plaatsen.

 Voornaam:
 Naam:
 E-mail:
 Geboortedatum:
 Woonplaats
 Beschikbaar per (dd-mm-jjjj):
 Actief als zelfstandig HR-professional sinds:
 Aantal uren/dagen per week beschikbaar:
 Uurtarief:
 Bij voorkeur werkzaam in (regio’s):
 Opmerkingen / motivatie:
 Ja, informeer mij over actuele zaken, bijvoorbeeld met de 3-jaarlijkse nieuwsbrief.
 CV toevoegen
Toegelaten formaten : TXT, RTF, of Word DOC.
Maximale grootte : 300Kb.


Privacybeleid

Uw persoonlijke informatie blijft vertrouwelijk. Wij verstrekken nooit informatie zoals naam, adres, e-mail adres, telefoonnummer, etc. aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

BELANGRIJK: de informatie die u verstuurt kan persoonlijke gegevens bevatten. Door het verzenden van uw CV geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid en hiermee in te stemmen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Danny Schwarz (info@entrance.nl)