Met de auto

Uit zuidelijke richting: Ring A10, afslag S103 - Haarlem. Aan het einde van de afslag rechts naar de Haarlemmerweg. U komt langs het Westerpark aan uw linkerzijde. Na 500m gaat u bij de stoplichten op de Willemsbrug links en direct bij de eerste stoplichten rechts (Haarlemmer Houttuinen). Na 700m rechts de Buiten Brouwersstraat in (Fit for Free op de hoek). Rechtdoor op de Brouwersgracht en na de eerste brug rechts en meteen weer links. U bevindt zich nu op de Keizersgracht (betaald parkeren).

Uit noordelijke richting (Coentunnel): Ring A10, afslag 101 - Westpoort 2000-3000. Aan het einde van de afrit links naar de Nieuwe Hemweg. Rechtdoor via de Spaarndammerdijk en aan het begin van de bebouwde kom (einde van de Tasmanstraat), rechts de Houtmankade op. Na 650m op het Nassauplein links. Bij de stoplichten op de Willemsbrug links en direct bij de eerste stoplichten rechts (Haarlemmer Houttuinen). Na 700m rechts de Buiten Brouwersstraat in (Fit for Free op de hoek). Rechtdoor op de Brouwersgracht en na de eerste brug rechts, meteen weer links. U bevindt zich nu op de Keizersgracht (betaald parkeren).

Te voet (vanaf A'dam CS - 10 min.)
Vanaf CS kunt u het beste lopend ons kantoor bereiken. Uit het station gaat u rechts af (zuidelijke richting) richting de Prins Hendrikkade. Bij de Singel (gracht) gaat u aan de overzijde links en vervolgens de 2e weg rechts de Brouwersgracht in. U loopt langs de Herenmarkt (rechts) en gaat hierna de 1e brug links, direct rechts over de brug en direct links. U bevindt zich nu op de Keizersgracht.

Met de bus (vanaf A'dam CS)

Aan westzijde van CS neemt u op de bushalte CS Prins Hendrikplantsoen bus 18 (richting Slotervaart), bus 21 (richting Geuzenveld) of bus 22 (richting Spaarndammerbuurt). Uitstappen bij bushalte Brouwersgracht. U loopt rechts de Buiten Brouwersstraat in (Fit for Free op de hoek). Rechtdoor op de Brouwersgracht en na de eerste brug rechts, meteen weer links. U bevindt zich nu op de Keizersgracht.