Entrance HRM Interim is een onafhankelijk interim- en adviesbureau dat sinds 1991 resultaatgericht adviseert en interim HR-functies vervult.

Het team van Entrance bestaat uit partners, consultants, associates en interim-managers. Enkele van onze associates stellen zich nader voor.

· Olaf Otten
·
Annelies van Male
·
Anne-Mieke Fransen
· Gerard Jeurissen
· Danielle Elenga
· Gerard Smeltekop
· Rob Wortel
· Martijn Meulenbeek

Erik Jager (1970) is sinds 1996 werkzaam bij Entrance in de rol van partner. Hij is geboeid door de vraag hoe human resources management de bestuurbaarheid en het lerend vermogen van organisaties kan verhogen.
Hij heeft een achtergrond als arbeids- en organisatiesocioloog en is ervaren in het begeleiden van veranderingsprocessen, het (her-)
ontwerpen van HR-processen en het reorganiseren van HR-afdelingen. Adviestrajecten op het terrein van resultaat- en competentiegericht werken en sturen hebben onder meer zijn interesse. Hij heeft tevens ervaring opgedaan als (interim) HR-manager binnen onder meer telecom-, ICT-, retail- en overheidsorganisaties.

Erik is tevens actief als coach voor de stichting Goal! en is betrokken bij ontwikkelingsprojecten in de Filippijnen. Behalve voor zijn werk en gezin met drie dochters heeft Erik een passie voor koken en wijn en voor theater en tennis.


En de mensen die hem voorbijgingen, wisten niet dat daar een jongen ging, die álles zou kunnen, nu hij eenmaal begonnen was; dachten dat het maar zo’n gewone jongen was, een jongen nog zonder geschiedenis, een jongen die daar zomaar liep…

Theo Thijssen – Kees de jongen (1923)

Danny Schwarz (1971) werkt sinds 2007 bij Entrance. Zij heeft ruim acht jaar ervaring als allround HR-professional bij onder meer een grote accountantsorganisatie en een landelijk marktonderzoeksbureau.

In haar huidige rol als bureaumanager is zij het eerste aanspreekpunt voor onze interim-professionals. Danny regelt de selectie en de eerste matching van interim-managers. Tevens is zij verantwoordelijk voor de aansturing van alle commerciële en administratieve bedrijfsprocessen.

Zowel in haar werk als in haar grote passie fotografie staat oog voor detail centraal.


Wees jezelf er zijn al zoveel anderen

Loesje

Klik voor een CV Klik voor een CV