maatschappelijk ondernemen

Als onderneming kun je alleen succesvol zijn als je volop in de samenleving staat. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een wezenlijk onderdeel van de strategie van Entrance. Ethische, sociale en duurzaamheidoverwegingen vormen een integraal onderdeel van zakelijke beslissingen.

Entrance stelt jaarlijks een deel van haar financieel resultaat beschikbaar voor goede doelen. Dit vinden we echter niet genoeg. Naast geld stellen wij tijd en expertise beschikbaar om projecten die wij belangrijk vinden verder te helpen.

In Nederland steunen wij de Stichting Vluchteling en in het bijzonder kinderen in conflictgebieden in en rondom Syrië. In Azië hebben wij verschillende projecten in de Filipijnen en Cambodja financieel ondersteunt.

Tiny Toones Scholarship Program, Cambodja
Voor een aantal jaren hebben wij het Tiny Toones Scholarship Program ondersteunt door het schoolgeld van 20 kinderen en tieners uit Phnom Penh te voldoen waardoor zij instaat waren om de middelbare school succesvol af te ronden.

Geboortekliniek Manilla, Filippijnen
Met de financiële hulp van Entrance is een geboortekliniek in de sloppenwijk van Manilla in 2008 uitgebreid en gemoderniseerd. Hierdoor neemt de capaciteit toe en kunnen er meer patiënten en zwangere vrouwen beter geholpen worden.