interim

Entrance HRM heeft de juiste HR-professional beschikbaar die zowel de noodzakelijke continuïteit biedt als de gewenste veranderingen realiseert. De juiste man of vrouw die ervoor zorgt dat de HR-dienstverlening binnen uw organisatie gecontinueerd wordt maar ook in staat is een directe én blijvende bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van een aantal HR-instrumenten en –processen.

Onze interim-professionals worden ingezet als HR-adviseur, HR-manager, programma- of projectmanager en resource-/fieldmanager. Ook de specialistische HR-rollen worden interim ingevuld: recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, management development, arbo, compensations & benefits en payroll.

Ons uitgebreide netwerk van HR interim professionals onderhouden wij sinds 1991 en blijven we voortdurend uitbreiden. Daardoor zijn wij in staat interim HR-professionals aan te bieden die niet alleen beschikken over de juiste kennis en competenties maar ook over relevante branche-ervaring. Of het nu gaat om ervaring binnen bijvoorbeeld banken en verzekeraars, ICT,  retail, overheid, onderwijs of zorg, wij kennen de juiste HR-professionals en zij kennen ons.

Bij het maken van (contractuele) afspraken met de opdrachtgever staat maatwerk voorop. Wij streven altijd naar afspraken die het mogelijk maken onze interim-professional zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten om het gewenste én afgesproken resultaat te realiseren. De inzet, de tijdsduur en het tarief worden hierop afgestemd. Om de professionaliteit en kwaliteit te waarborgen, worden interim-professionals begeleid door een ervaren schaduwmanager en werken wij volgens een gedragscode. 

Door haar omvang en werkwijze is Entrance in staat een persoonlijke en professionele benadering van haar opdrachtgevers te garanderen. Alleen door de organisatie van de opdrachtgever en diens vraagstuk goed te leren kennen, is het mogelijk de juiste mensen aan te bieden op een tijdelijke vacature.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Jager.

Verstandige mensen passen zich aan aan de omgeving, onverstandige mensen proberen de omgeving aan hen aan te passen.
Daarom is alle vooruitgang het gevolg van het streven van onverstandige mensen.
George Bernard Shaw