visie

Persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten, onze adviseurs en interim-professionals, langdurige samenwerkingsrelaties, loyaliteit en wederzijds commitment zijn kenmerkend voor Entrance HRM Interim.

Eigenlijk zijn wij te veel doeners om slechts als adviseurs door het leven te gaan. Zeker, een goede en snelle analyse van het probleem is belangrijk. Vervolgens adviseren we een oplossing en een aanpak om zaken vooral snel werkend te krijgen in de praktijk. Dit klinkt simpel, maar om bijvoorbeeld HR-instrumenten zo te laten werken dat ze de gewenste verandering en beweging ondersteunen, blijkt in de praktijk een lastige klus. Het inhuren van een interim (HR-)adviseur maakt het niet per definitie makkelijker.

We onderscheiden ons in passie voor het vak en onze gedrevenheid om de beste oplossing voor een vraagstuk te bedenken én te laten werken. We zijn pragmatisch en geloven niet in holle woorden, dikke rapporten en honderden sheets. We geloven in een werkbaar maar vooral duurzaam resultaat!

Een Entrance HR-professional luistert, denkt mee en geeft een pragmatisch, helder en bovenal toepasbaar advies. Vervolgens gaat hij of zij gewoon hard aan het werk om het advies om te zetten in het afgesproken resultaat. Hierbij staat niet onze visie, methode of standaardaanpak centraal, maar het organisatievraagstuk van de opdrachtgever en het beoogde resultaat.